luni, 16 februarie 2015

Top Eleven

Arsene Wenger uitgekozen Olivier Giroud voor individuele lof nadat hij beide doelen in Arsenal 2-0 overwinning op Middlesbrough gesaldeerd.

De Fransman scoorde tweemaal in de drie eerste-halve minuut tot progressie van de Gunners 'te dichten in de laatste acht van de FA Cup.

Top Eleven Hack

"Olivier Giroud was zeer scherp. Hij heeft veel in vergelijking met de speler die hij was toen we dat hij hier aankwam verbeterd," Wenger tegenover BBC Sport.

"Hij is mobiel, technisch goed, en hij werkt met een grote nadruk op de training. Hij is uitgegroeid tot een topspeler." We hadden een goede team richten zich in het algemeen, misschien kunnen we verloren onze cohesie een beetje op 2-0, maar ik ben blij. Over het algemeen waren we serieus en gericht op het hele spel."We hadden een goede dag, maar Middlesbrough zijn een goede kant, het was belangrijk voor ons niet te laten hen terug naar 2-1 te komen, omdat ze goed zijn technisch en georganiseerd zijn, ze zijn een goede team.A zondagmiddag kick-off op de Emiraten die kant Arsène Wenger zal worden verwacht om vooruitgang te boeken, maar men kan hij moet overwegen aanbrengen van wijzigingen in zijn team als dit hun derde wedstrijd en negen wedstrijden zullen zijn en belangrijke wedstrijden bij Crystal Palace en AS Monaco in de Premier League en de UEFA Champions League binnen 10 dagen van deze tieStadium: MK, de thuisbasis van Milton Keynes Dons heeft onlangs te zien in een tv-reclame voor populaire online voetbal manager simulatiespel Top Elf.

Top Elf, die meer dan vijf miljoen spelers op een dagelijkse basis heeft en onlangs overtroffen 100 miljoen geregistreerde spelers, wordt uitgegeven door de Servische spelletjes ontwikkelaar Nordeus.

Milan Dukic, een Nordeus werknemer legde CitiBlog waarom Stadium: MK was de perfecte locatie voor de advertentie.

Hij zei: "We waren op zoek naar een vrij nieuwe stadion dat groot genoeg is om staand echte voetbal actie, we hielden van de uitstraling van een vrijwel gloednieuwe stadion.

"MK Dons stadion is een prachtige locatie, niet zo ver van het centrum van Londen, waar de rest van de commerciële werd gemaakt.

"Het huren van dit stadion voor schietpartij doeleinden was veel meer eenvoudig en handig dat wat het geval is met een aantal andere locaties die van belang gezien de deadlines en budget was zou zijn."

Milan legde uit dat de advertentie, die Chelsea-manager José Mourinho beschikt, werd gemaakt met de hulp van de Supporters Vereniging van de club en gaf toe stadiummk kan opnieuw worden gebruikt.

Hij voegde eraan toe: "We waren in contact te komen met de lokale MK Dons Supporters Vereniging (MKDSA) die ons hebben geholpen filmen de commerciële.

"De schietpartij vond rond 12 uur als veel van de scènes werden binnenkant gemaakt, op of rond het stadion.

"De samenwerking met het stadion en Milton Keynes was echt geweldig.

"We willen graag de club en de fans van MK Dons op om zeer professioneel en het helpen van ons krijgen de advertentie waren we allemaal dromen van te bedanken."

Un comentariu: